Welcome to www.vredestein.com.
Please select your country:

Europe Rest of the world

België/Belgique Danmark Deutschland España France Italia Luxembourg/Luxemburg Magyarország Nederland Norge Österreich Polska Republika Hrvatska Republika Slovenija Româna Russia Schweiz/Suisse/Svizzera Slovensko Sverige United Kingdom

Australia Canada China Hong Kong India Israel Maroc/Morocco México Middle East New Zealand South Africa Thailand Turkey United States
:: Válasszon országot
 • België
 • Canada
 • Danmark
 • Deutschland
 • España
 • France
 • India
 • Italia
 • Luxembourg
 • Magyarország
 • Middle East
 • Nederland
 • New Zealand
 • Noreg
 • Österreich
 • Polska
 • Republika Hrvatska
 • Republika Slovenija
 • Româna
 • Schweiz
 • Singapore
 • South Africa
 • Sverige
 • Türkiye
 • United Kingdom
 • United States
 • ישראל
 • المغرب
 • ราชอาณาจักรไทย
 • 中华人民共和国
 • 香港
:: Válasszon nyelvet
A Vredestein Quatrac 5 újfent bebizonyította rátermettségét. Jócskán megelőzve a szegmens legújabb termékeit, az első helyen végzett egy független, négy évszakos gumiabroncs-teszten. Az AutoBild Allrad tesztje megerősíti a tényt, hogy ez az igazi,...
HÍR
A Vredestein Quatrac 5 négy évszakos gumiabroncsok újabb győzelme03 június 2016
A Vredestein Quatrac 5 újfent bebizonyította rátermettségét.
Az Apollo Vredestein bemutatja innovációit az esseni REIFEN kiállításon24 május 2016
Az Apollo Vredestein a hamarosan megrendezésre kerülő esseni REIFEN kiállítást kihasználva fogja bemutatni számos új termékét és értékesítési innovációit.
Az Apollo Vredestein készen áll a Genfi Autószalon meghódítására 01 március 2016
A gumiabroncsok gyártásával foglalkozó Apollo Vredestein izgalmas újdonságokkal érkezik a Genfi Autószalonra.
Az Apollo Vredestein új prémium nyári gumiabroncsot vezet be: ez a Vredestein Ultrac Satin 01 március 2016
Nagy teljesítményű abroncs kiemelkedő vezetési tulajdonságokkal és "zöld" besorolással Az Apollo Vredestein a Genfi Autószalon keretében mutatja be legújabb termékét, a nagy teljesítménnyel és hipermodern technológiai megoldásokkal felvértezett Vredestein Ultrac Satin abroncsot.
Apollo Tyres átveszi a reifen.com honlapot20 november 2015
Az Apollo Tyres Ltd felvásárolta a reifencom GmbH-t.
Az Apollo Vredestein elindítja a márkakereskedőknek szóló partnerkapcsolati programot28 október 2015
A márkái fokozottabb átláthatóságát szem előtt tartva az Apollo Vredestein Európa-szerte útnak indította a márkakereskedőknek szóló partnerkapcsolati programot.
#ROCKTHEROAD! Vredestein történetének legnagyobb online kampányát indítja el 09 október 2015
A vállalat márkaépítő kampánya keretén belül „United We Are - Vredestein remix” névvel egy egyedi zeneszámot és egy hozzá tartozó videoklipet ad ki Hogy az amszterdami rendezvényhez megalapozza a hangulatot, a holland székhelyű Apollo Vredestein „ United We Are – Vredestein Remix ” címmel kiadta legújabb zeneszámát, amelyet a világ első számú DJ-je, DJ Hardwell és a versenypilóta, Carmen Jorda közösen alkotott meg.
Az Apollo Vredestein nyerte az AutoVision fesztivál neves OttoCar díját!18 szeptember 2015
A Snowtrac és Quatrac 5 termékekről készült filmek nyerték el a rendezvény ezüst elismerését A Vredestein márka két termékbevezető filmjét jutalmazták a sokak által áhított ezüst OttoCar trófeával a Frankfurtban tartott AutoVision díjátadó ceremónián.
A Vredestein a #ROCKTHEROAD kampány keretében a Nemzetközi autókiállításon egyesíti erőit a MANSORY vállalattal15 szeptember 2015
Az Apollo Vredestein partnerkapcsolatai a világ vezető prémium tervezővállalataival a közeledő Nemzetközi autókiállításon fognak kicsúcsosodni, ahol is közös pavilonnal fogja magát képviseltetni a német MANSORY vállalattal.
#ROCKTHEROAD a Vredesteinnel 09 szeptember 2015
A Vredestein a vezetés örömét DJ Hardwellel és Carmen Jorda autóversenyzővel ünnepli Ibiza napsütötte szigete nemrég egy igazán különleges partneri kapcsolat létrejöttének volt házigazdája.
A Vredestein Quatrac 5 nyerte a négy évszakos gumiabroncsok tesztjét 15 július 2015
A minősítés: „Kiváló havon, remek tapadás száraz és nedves utakon is, valamint rendkívül alacsony gördülési ellenállás” Az Apollo Tyres kutatás-fejlesztési képességei újfent bizonyítást nyertek, ezúttal a vezető német magazin, az Auto Bild Allrad tesztjén, amely a 215/65 R16 méretű négy évszakos gumiabroncsokat vizsgálta.
DKG Termékdíj az „Air Master by Vredestein” termékért 01 július 2015
Az innovatív variálható első spoiler javít a Porsche 911 aerodinamikáján Az Apollo Tyres nemzetközi elismerést kapott az „Air Master by Vredestein” spoilerért.
Az Apollo Vredestein két új változattal bővíti a népszerű Quatrac termékcsaládot13 május 2015
A vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a négy évszakos gumiabroncsok gyártása terén A négy évszakos gumiabroncsok egyre népszerűbbek Európában, ahol az Apollo Vredestein folytatja piaci pozíciójának konszolidálását, és ennek jegyében a Vredestein Quatrac 5 termékcsaládját egy Y sebességindexű, valamint egy speciálisan SUV gépkocsik számára készült változattal egészíti ki.
Arany a Vredesteinnek!07 május 2015
A nemzetközi termékbemutató filmek aranyérmet nyertek Az Apollo Vredestein BV két reklámfilmje is elnyerte a rangos hamburgi World Media Festival aranyérmét az intermédia kategóriában.
A Vredestein nyári abroncsai kiváló független teszteredményeket értek el31 március 2015
A Vredestein Sportrac 5 és a Vredestein Ultrac Votri csúcsteljesítményű autózást biztosít A Vredestein nyári abroncsai példaértékű eredményeket értek el a legutóbbi független gumiteszteken.
Két világ legjobbjai Genfben: Carlsson és Vredestein05 március 2015
Idén ötödik éve, hogy a Vredestein és a Carlsson, egy német, prémium autótuninggal foglalkozó cég együttműködése megkezdődött.
Új mérföldkő a négyévszakos gumiabroncsoknál: Vredestein Quatrac 525 június 2014
A siker a négyévszakos gumiabroncsok terén szerzett több mint két évtizedes tapasztalatnak köszönhető Az Apollo Vredestein a négyévszakos gumiabroncsok teljesen új generációját mutatja be: Vredestein Quatrac 5.
Új első osztályú téli gumiabroncs: Vredestein Snowtrac 525 június 2014
Tapadás, kormányzási pontosság és kényelem az innovatív, kifinomult és új keverési technikáknak köszönhetően Az Apollo Vredestein ma mutatta be a Vredestein Snowtrac 5 téli gumiabroncsot, mely még a legextrémebb és legváratlanabb időjárási viszonyokkal – beleértve a nedves, hideg vagy csúszós utakat – is felveszi a harcot.
Személygépkocsikra vonatkozó Európai törvénykezés és szabályozás29 október 2013
Ha Európa szerte utazik tél folyamán, ellenőrizze az alábbi listát indulás előtt! Sok európai országban speciális szabályok vonatkoznak az autó felszereltségére vonatkozóan.
Vredestein Wintrac xtreme S: Csúcsminőségű téli gumiabroncs18 június 2013
2013.
Vredestein Ultrac Vorti R & MANSORY: A kivitel és tökéletesség legmagasabb szintje25 április 2013
A legutóbbi, Genfben megrendezett Motor Show igazán érdeklődő látogatói bizonyára megfigyelték, hogy a Bentley Continental GT típuson alapuló „MANSORY SANGUIS", autóra 22”-os kerekeket szereltek vadonatúj Vredestein Ultrac Vorti gumiabronccsal, amely szintén itt volt először látható.
Az Ultrac Vorti R gumiabroncsnak köszönhetően az Apollo Vredestein kiemelkedik a kiállító cégek közül a monacói Top Marques rendezvényen.17 április 2013
Idén egymás után már tízedik alkalommal ad otthont Monaco a „Top Marques” kereskedelmi vásárnak.
Intenzív együttműködés a Hamann és a Vredestein között05 március 2013
Vonzó dizájn, kiváló teljesítmény és tökéletesség minden részletben: Ezek azok a kulcsjellemzők, amelyek a német Hamann-Motorsport GmbH-t a prémium gépkocsituning kategóriájába juttatták olyan márkák esetén, mint a BMW, a Rolls-Royce és a Range Rover.
Vredestein Ultrac Vorti R: Rendkívüli pontosság nagy teljesítményű autókhoz05 március 2013
Az új Vredestein Ultrac Vorti R jelenleg a Vredestein legsportosabb nyári gumiabroncsa Az Apollo Vredestein az idei genfi autószalonon mutatja be legújabb, kifejezetten nagy teljesítményű (UHP) gumiabroncsát, az Ultrac Vorti R-t.
Egyedülálló Vredestein Sportrac 5 és Ultrac Vorti teszteredmények04 március 2013
Elismert független német, osztrák, holland és svájci túraklubok friss teszteredményei támasztják alá a Vredestein átfogó elemzéseit: a Sportrac 5 és az Ultrac Vorti nyári gumiabroncsok szegmensük legjobbjai, és ezek a kiváló minőségű termékek maximális biztonságot, optimális kényelmet és hosszú élettartamot biztosítanak.
A GEMBALLA és a Vredestein egyesítette erőit, hogy létrehozzák a tökéletes téligumi-csomagot16 október 2012
Vannak olyan legendás autók, amelyek minden autóbolond számára ismerősek szerte a világon: a GEMBALLA által létrehozott kocsik pedig ebbe a kategóriába tartoznak.
A Vredestein az Eurobike 2012-n mutatja be új fejlesztéseit29 augusztus 2012
A 21.
A Vredestein a napfényes Budapestre érkezett egy lenyűgöző termékbemutató céljából17 július 2012
Mindössze néhány héttel a tekintélyes Genfi Autószalonon lezajlott Apollo Aspire 4G bemutatása után , az abroncsgyártó Apollo Vredestein B.
Vredestein Sportrac 5: Csendes, kényelmes és sportos!26 március 2012
Sportrac 5
Sportrac 5
Új Vredestein nyári gumi követi a tesztnyertes Sportrac 3-at Az ADAC, az Általános Német Autóklub 2011-es nyári gumi tesztjét a Vredestein Sportrac 3 nyerte.
A Vredestein Premium Styling csoportja együttműködik a HRE Wheels vállalattal23 november 2011
Premium styling by Vredestein
Premium styling by Vredestein
Az esseni Motor Show során teljesen új partnerséget jelentettek be A Vredestein Premium Styling csoport legújabb tagja a HRE Wheels, a méretre gyártott öntött, nagy teljesítményű kereket gyártója A két cég azért döntött az együttműködés mellett, mert mindketten ugyanazt a felsőkategóriás csoportot szolgálják ki.
A Vredestein Quatrac 3 lett a legjobb 4 évszakos gumiabroncs28 szeptember 2011
Quatrac3
Quatrac3
A holland gyártó gumiabroncsa lett a legjobb a német AutoBild tesztjén Az AutoBild nevű német autós magazin minden évben független abroncsteszteket végez.