Vredestein – Teljesítményre született | Vredestein
about-vredestein-performance-header.jpg

Teljesítményre született

Gumiabroncsok, tele technológiai megoldásokkal. A Vredesteinnél olyan abroncsok fejlesztésén és gyártásán fáradozunk, amelyek minden járműből a legjobb teljesítményt hozzák ki. A Vredestein abroncsai úgy készülnek, hogy minden esetben optimális teljesítményt és maximális felhasználói szabadságot nyújtsanak. Igyekszünk minden járművezető számára a lehető legjobb és legbiztonságosabb vezetési élményt nyújtani.

 

 

Innováció, mint a fejlődés alapja

Az innováció – amelyet a Vredesteinnél szinte a génjeinkben hordozzuk – kulcsfontosságú a gumiabroncsipar vezető pozíciójának megőrzésében. Úttörő szemléletmódunk mindig hajtott bennünket előre. Szakértőink napjainkban is a létező legjobb gumiabroncsok előállítására törekednek.

 

Kimagasló teljesítmény

Az elmúlt évtizedek során komoly előrelépést tettünk a biztonság, a kezelhetőség és az üzemanyag-hatékonyság területén, és a gumiabroncsok kulcsszerepet játszottak ebben a fejlődésben. A járművet és az utat összekapcsoló elemként az abroncsok biztosítják az ABS-hez és az ESP-hez hasonló rendszerek megfelelő működését. A Vredestein K+F központjának szakértői évente több százezer tesztkilométer tapasztalatait tanulmányozzák, és nem állnak meg addig, amíg meg nem találják a tökéletes mintázatot, a legjobb gumikeveréket és az optimális szerkezetet. Az eredmény jól mérhető a független európai gumiabroncsteszteken elért kiváló értékeléseken.

 

Négy évszak, egy gumiabroncs, egy győztes: Quatrac Vredestein

A Vredestein vezető helyet tölt be a négy évszakos gumiabroncsok piacán. Ennek a sikernek az alapjait a Vredestein Quatrac első generációjának megjelenése fektette le 1993-ban. Azóta a Vredestein tovább tökéletesítette a Quatrac abroncsot. A nyári és téli abroncsok fejlesztése során szerzett hatalmas tapasztalat és tudás az egész évben használható négy évszakos abroncsokban öltött testet. A Vredestein Quatrac termékcsalád a téli abroncsok tesztje során is kiváló eredményeket ért, és kategóriája legjobbjaként értékelték.

 

Kétkerekűek abroncsai

Az optimális teljesítményre és biztonságra való törekvés a kétkerekű járművekhez készült abroncsokban is visszaköszön. Ebben a kategóriában a Vredestein volt az első gyártó, amely megszerezte az ECE-R75 tanúsítványt, nem kevesebb mint három modellje esetében. Tapasztalatunk és szakértelmünk jól látható Vredestein Fortezza Senso versenyabroncsunkon is, amelyet sikerrel alkalmazott több professzionális kerékpáros csapat és számos amatőr versenyző.

 

Teljesítmény mezőgazdasági és ipari felhasználáshoz

A Vredestein mezőgazdasági gumiabroncsai számos alkalommal elismerést független testületektől. A Traxion+ és a TraxionXXL új normát jelentenek piaci szegmensükbe, csakúgy mint a Flotation sorozat és a kifejezetten kertészeti alkalmazásokra fejlesztett Greentrax. A Vredestein emellett ipari gumiabroncsok széles választékával rendelkezik, melynek köszönhetően egyedi helyet foglal el a piacon. A Vredestein mezőgazdasági gumiabroncsok kiváló minőségének és kiemelkedő teljesítményének további ékes bizonyítéka, hogy számos mezőgazdasági gépgyártó Vredestein abroncsokkal szállítja gépeit.