Vredestein – Formatervezésen alapuló technológia | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Formatervezésen alapuló technológia. Ez a Vredestein.

A Vredesteinnél tiszta elképzelésünk van arról, hogy milyen legyen egy gumiabroncs megjelenése. Emiatt állunk partnerségben 1997. óta a híres olasz Giugiaro formatervező ügynökséggel, és ezért szentelünk kiemelt figyelmet házon belül is a mintázat és a gumiabroncsok falának kivitelére.

A mester keze

Mit ad a Giugiaro Design a Vredestein abroncsoknak? Jelképezi egyúttal a részleteknek szentelt figyelmet, és azt a szándékunkat, hogy kitűnjünk a tömegből. Ezek a jellemzők mind az abroncsok megjelenésében, mind az alkalmazott technológiában tetten érhetők. A Giugiaro egyedi jelzése kihangsúlyozza ezt a megkülönböztetett jelleget. Az olasz formatervezés a Vredestein K+F központjának mérnökeivel szoros együttműködésben alakítja ki a végső megjelenést: a forma a funkciót követi.

 

Premium Styling partnerek

Számos Premium Styling partnerrel működtünk együtt az évek során. A nemzetközi autókiállítások alkalmával néha közös kiállítótérrel jelenünk meg, ahol a vezető szerepet a prémium tervezőmárkák, például a Lumma Design, a Hamann és a Mansory autóira felszerelt kifejezetten nagy teljesítményű (UHP) Vredestein gumiabroncsok kapják. A Vredestein által a tervezők – és gyártók – részére szállított egyedi abroncsméretek nagyobb szabadságot biztosítanak számukra az új terveik kidolgozása során.