BEMUTATTÁK A VREDESTEIN COMTRAC 2 NÉGY ÉVSZAKOS GUMIABRONCSOT AZ AUTOZUM KIÁLLÍTÁSON
Comtrac-2-all-season.jpg

BEMUTATTÁK A VREDESTEIN COMTRAC 2 NÉGY ÉVSZAKOS GUMIABRONCSOT AZ AUTOZUM KIÁLLÍTÁSON

Az Apollo Vredestein most először mutatja be legújabb Vredestein Comtrac 2 négy évszakos gumiabroncsát

Az Apollo Vredestein most először mutatja be az új Vredestein Comtrac 2 négy évszakos gumiabroncsot a kétévente megrendezett AutoZum kiállításon. Az európai autóipar szereplői január 18. szerdától január 21. szombatig Ausztriában, Salzburgban gyűlnek össze, és a vezető abroncsgyártó is kiállítja a Vredestein termékek teljes választékát, valamint a prémium tervezőmárkákkal közös izgalmas kollaborációit.

 

A Vredestein Comtrac négy évszakos gumiabroncs piacra kerülése óta nagy népszerűségre tett szert az áruszállító teherautók vezetői és a könnyű tehergépjárművek tulajdonosai körében, hála hatékonyságának, kényelmes vezetési teljesítményének és stabil útfekvésének. Ezt az abroncsot tartják a legjobb megoldásnak az olyan autósok és vállalkozások számára, akik a nyári és a téli időszakban egyaránt egy adott típusú abroncsot szeretnének használni.

Tapasztalatra építenek
A Vredestein Comtrac négy évszakos gumiabroncs bemutatása óta a vállalat rengeteg tapasztalatot szerzett az abroncspiac ezen szegmensével kapcsolatban. A vállalat kutatási és fejlesztési szakértői erre a tapasztalatra támaszkodtak a Vredestein Comtrac 2 All Season abroncs megalkotása során, amelyet számos tekintetben továbbfejlesztettek.

Fontos a hatékonyság

Az új típusú szerkezet még nagyobb mértékű merevséget biztosít, és szélesebb hosszirányú és nyitott vállrészű barázdákkal látták el. Az új szilika futókeverék pedig csökkenti az energiaveszteséget. A változtatások eredményei figyelemreméltók: a Vredestein Comtrac 2 All Season a már eleve kiváló teljesítményű elődjéhez képest nedves úton, 80 km/h sebességnél 11,70 méterrel rövidebb féktávolsággal rendelkezik. Az új verzió ezenkívül tíz százalékkal nagyobb stabilitást biztosít nagy terhelés mellett, és öt százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállást garantál.

Az új Vredestein Comtrac 2 magasra teszi a lécet a négy évszakos abroncsok számára az áruszállító teherautók és a könnyű tehergépjárművek szegmensében.

 

Az Apollo Vredestein standja (sorszám: 0702) a 10-es csarnokban található. A fent említett kiemelt termékeken kívül kiállításra kerül egy lenyűgöző, Hamann által tuningolt BMW M4 gépkocsi is, amelyet Vredestein abroncsokkal szereltek fel. Kiállításra kerülnek továbbá olyan abroncsok is, amelyeket a Vredestein más tervező- (és keréktárcsa-gyártó) partnereivel, a Brockkal, az AEZ-zel és a BBS-szel együtt fejlesztett ki.

AZ ÚJ COMTRAC 2 NÉGY ÉVSZAKOS GUMIABRONCS

Szeretne többet megtudni az új Comtrac 2 négy évszakos gumiabroncsról? A termék oldalának megnyitásához kattintson az alábbi gombra.

COMTRAC 2 NÉGY ÉVSZAKOS GUMIABRONCS