A Vredestein bemutatja innovációit a REIFEN kiállításon | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

A Vredestein bemutatja innovációit az esseni REIFEN kiállításon

Az Apollo Vredestein az esseni REIFEN kiállítás alkalmával fogja bemutatni számos új termékét és értékesítési innovációit.

Új termékek, kibővített termékportfólió és márkakereskedői partnerprogram

 

Az Apollo Vredestein az esseni REIFEN kiállítás alkalmával fogja bemutatni számos új termékét és értékesítési innovációit. Május 24. és 27. között a nemzetközi gumiabroncsgyártó bemutatja az új Apollo Altrust gumiabroncsot, leleplezi a Vredestein Quatrac négy évszakos termékcsalád legújabb tagjait, és beszámol dinamikus márkakereskedői partnerprogramjának friss híreiről.

 

Az új Apollo Altrust, amely a REIFEN kiállításon mutatkozik be a nagyközönség előtt, Európa-szerte kapható lesz. Felhasználva a vállalat haszongépjárművek terén szerzett gazdag tapasztalatát, ez az új, könnyű teherautókhoz szánt gumiabroncs a biztonságra és az élettartamra összpontosít.

 

Az Apollo Altrust gumiabroncsot az egyenletes nyomáselosztás és a megerősített oldalfalvédelem teszi lenyűgözően ellenállóvá, míg az új generációs összetevőből készült alap és futófelület, valamint az optimalizált kialakítású bemélyedések javítják az üzemanyag-hatékonyságot. Az abroncs még jobban lekerekített futófelülete csökkenti a vízen csúszás veszélyét, a merev futófelület-mintázat pedig stabil fékezést biztosít, így növelve a vezető biztonságát.

 

Kiválóság mind a négy évszakra
A népszerű Vredestein Quatrac termékcsalád új tagjainak bemutatásával még több innováció fog napvilágot látni Essenben. Az Apollo Vredestein nyári és téli gumiabroncsok terén szerzett piacvezető szaktudását felhasználva a márka az 1993-ban bemutatott négy évszakos Quatrac gumiabroncsaival szilárd piaci pozíciót alakított ki. 2016-ban a Quatrac 5 gumiabroncsok választéka 42 új mérettel bővül, így a zászlóshajó összesen 126 elérhető változatból fog állni. Az új abroncsok közül tizenhat W vagy Y sebességindexű lesz, 16" és 20" közötti méretekkel. 

A Vredestein Quatrac 5 gumiabroncsok 2014-ben bemutatott legújabb generációját személyautókhoz és SUV-khoz tervezték (beleértve a Volkswagen Tiguan, az Audi Q5, az A4, és a Mercedes Benz GLA gépjárműveket is). A termékcsalád új tagjai a luxus kategóriás gépjárművekhez, például a Mercedes Benz GLE, a Range Rover Evoque és Land Rover Discovery autókhoz készültek.

Egy pavilon, melyet látni kell
A 3. csarnokban található (3C16 számú) pavilon több, mint 462 négyzetméteren terül el. A közösségi területeken, az abroncskiállító területeken, az információs pulton és az autóemelvényen felül a pavilonban az Apollo Vredestein sikeres márkakereskedői partnerprogramja keretében helyet kapnak különböző bolttípusok arculatai is.

Tavaly indult útjára ez az egyedi, márkakereskedőknek szánt partnerprogram. Jelenleg hét különböző országban alakult nyolc ilyen üzlet, de a háttérben számos márkakereskedői partnerprogram van folyamatban.