Az Apollo Vredestein OE-abroncsokkal látja el az új Volkswagen Touareget
Website_VW Touareg news 1.jpg

Az Apollo Vredestein OE-abroncsokkal látja el az új Volkswagen Touareget

Az Apollo Vredestein termékek minősége és teljesítménye újfent megerősítést nyert a német gépkocsigyártó – a Volkswagen – azon nemrégiben hozott döntésével, miszerint a Volkswagen Touareg járműveiket a Vredestein két, 18 hüvelykes prémium gumiabroncsával szerelik fel. A Quatrac 5 (négy évszakos) és az Ultrac Satin (nyári) abroncsot egyaránt a Volkswagen új, zászlóshajójaként számon tartott városi terepjárójára felszerelni kívánt eredeti alkatrészként választották ki.

A Volkswagen által kiválasztott Vredestein Ultrac Satin 255/60 R18 108W abroncsot az alacsony gördülési ellenállás, az egyedi, tapadásnövelő gyanta és a futófelület Z-alakú barázdái jellemzik, amely tulajdonságoknak köszönhetően kimagasló tapadást és kezelhetőséget eredményez nedves útfelületen. Ennélfogva ez a prémium minőségű nyári gumiabroncs egyedülálló teljesítményt kínál, ugyanakkor hozzájárul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

A Volkswagen által kiválasztott másik abroncstípus, a Vredestein Quatrac 5 255/60 R18 108V egy sikeres és tesztnyertes, négy évszakos abroncs, amelyből több mint öt millió darabot adtak el 2014-es bemutatása óta. A négy évszakos abroncsok terén a Quatrac 5 mögött több mint 20 év alatt szerzett tapasztalat áll: ez a típus tökéletes tapadást biztosít a kanyarokban, valamint kiváló gyorsulást még jeges és havas útfelületeken is. A Quatrac 5 emellett kiérdemelte a hármas hegycsúcsot és hópelyhet formázó szimbólumot, ezzel igazolva, hogy megfelel azon országok előírásainak, ahol a téli abroncsok használata kötelező.

 

Ez egy újabb jelentős mérföldkő márkánk a prémium minőségre és ultramagas teljesítményre összpontosító stratégiájában - Mathias Heimann (az Apollo Vredestein európai leányvállalatának elnöke)

Kimagasló teljesítménye révén mindkét abroncstípus nagy mértékű kényelmet kínál, zöld színű EU-abroncscímkét szerezett a nedves tapadás és az üzemanyag-gazdaságosság terén, mindezek felett pedig egyedülállóan alacsony zajkibocsátási mutatókkal rendelkezik. Az Apollo Vredestein örömmel várja, hogy megismertethesse a prémium abroncsai által nyújtott vezetési élményt az új Volkswagen Touareg tulajdonosaival.

 „Büszkék vagyunk rá, hogy a Vredesteint eredeti alkatrészmárkának választották a Volkswagen Touareg számára Európában. Ez egy újabb jelentős mérföldkő márkánk a prémium minőségre és ultramagas teljesítményre összpontosító stratégiájában.” – mondta Mathias Heimann, az Apollo Vredestein európai leányvállalatának elnöke.