Tervezői gondolkodás

 

Az igazán nagyszerű formatervezés az időtállóság képességéről szól, amely a hétköznapi dolgokat valami fantasztikus módon tudja újragondolni. A formatervezéshez való hozzáállásunk célja, hogy felemeljük a megszokott hétköznapokat, és hogy felhasználóink megtapasztalhassák a csúcsteljesítményű, eleganciát sugárzó gumiabroncs-fejlesztés jövőjét.

A formatervezés több mint egy évszázaddal ezelőtti alapításunk óta márkánk egyik alapkövét képezi. Az a tulajdonság, amellyel a gumiabroncsaink mind stílusukban, mind tartalmukban felülmúlják az elvárásokat, a megkülönböztető jegyünknek számít. Az a szenvedély pedig, amellyel a gumiabroncsainkat a biztonság, a stílus és a kényelem új szintjére emeljük, továbbra is a kiváló formatervezés iránti elkötelezettségünk mozgatórugója.

Formatervező partnereink:

Az 1999-ben Giorgetto Giugiaro olasz autóipari formatervező-mesterrel kötött partnerségi megállapodásunk mérföldkövet jelentett márkánk számára a formatervezés terén. Olyan mérföldkövet, amely a kiváló formatervezés új korszakát hozta el a Vredestein számára, mivel Giugiaróval való együttműködésünk lehetővé tette számunkra a termékeink tökéletesítését, és ezzel minden egyes gumiabroncs minőségének és teljesítményének a javítását.

Mindezt rendkívül praktikus, letisztult, elegáns futófelülettel és oldalfalakkal rendelkező gumiabroncsok tervezésével, kiemelkedő teljesítményt nyújtani képes, alapvető fontosságú gépjárműalkatrészeket létrehozva. Teljesítmény, amely még a nehéz igénybevételt jelentő körülmények és útfelületek esetén is páratlan élményt nyújt. A nevéhez méltó, az erőteljes légörvények ereje ihlette gumiabroncs, az Ultrac Vorti jól érzékelteti azt a hatalmas sebességet és erőt, amelyet ez a gumiabroncs uralni képes.

A karosszériagyártás reneszánsza:

A formatervezésben rejlő hagyományaink azok, amelyek bennünket jellemeznek. A múlt hagyományai inspirálnak bennünket, valamint az, hogy milyen módon tudjuk azokat újraalkotni a mai világ számára. Ez az érték ösztönözte együttműködésünket a világhírű karosszériagyártó Niels van Roij Design céggel, ahogy beléptünk a kifinomult, technológiavezérelt formatervezés jövőjébe. Így olyan eredmények születtek, amelyek teljesítményüket tekintve ugyanolyan optimálisak voltak, mint esztétikailag, hiszen a hagyomány és az innováció egymásra talált és egymással szinergiában működött.

A Vredestein formatervezési jövője:

A kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettségünk tette lehetővé számunkra, hogy több mint 110 éve az innovatív gumiabroncs-technológia élvonalában maradjunk. Tudatában vagyunk annak, hogy a holnap lehetőségeinek felismerése érdekében elengedhetetlen a jelen igényeinek megfigyelése. A kutatás-fejlesztésbe való folyamatos beruházásunk biztosítja azt, hogy továbbra is meghatározhassuk a saját innovációs pályánkat. A jövő trendjeinek megtervezésével és a gumiabroncs-ipar fejlődési ütemének meghatározásával minden új formatervezéskor a tökéletes vezetési élmény elérésére törekszünk.

 

Termékválaszték