Miért a Vredestein?

A gumiabroncs-technológia megújításán dolgozunk, amióta 1910-ben legyártottuk az első kerékpárabroncsot. Ettől kezdve olyan gumiabroncs-termékeket gyártunk, amelyek aranyérmeket nyertek, világrekordokat döntöttek meg, és új szinteket nyitottak meg a biztonságos, zökkenőmentes és precíziós vezetés terén.

Négy alapértékünk vezérli munkatársainkat az általunk kitalált ötletek, a döntéseink és a termékeink tekintetében. Ezek alkotják a jövőre vonatkozó útitervünket, amely lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is a saját utunkat járjuk a gumiabroncs-fejlesztés és -gyártás terén, ahogyan azt mindig is tettük.

Európai

Származásunknál és természetünknél fogva európaiak vagyunk. Gumiabroncsainkat európai utakra tervezzük és azokon teszteljük annak érdekében, hogy az általunk gyártott gumiabroncsok bármilyen útfelületen és bármilyen időjárási körülmények között jól teljesítsenek. Legyen szó jéggel borított alpesi lejtőkön vagy aranyló tengerpartokon tett utazásokról, az európai örökségünk arra ösztönöz minket, hogy a gumiabroncsok tervezése és teljesítménye terén kiemelkedő iparági színvonalat érjünk el.

 

Kifejezetten európai

 

A múlt öröksége

Az örökségünk az általunk tervezett termékek által nyújtott élményekben rejlik. Egy olyan örökség, amely végigvezetett bennünket 110 évnyi innováción, és továbbra is a tökéletes vezetési élmény elérésére ösztönöz minket. A gumiabroncs-technológia terén végzett évszázados fejlesztések után is tisztában vagyunk azzal, hogy történetünk még csak most kezdődött el.

 

A múlt öröksége

 

Tervezői gondolkodás

A kivételes teljesítmény eléréséhez először is gondos tervezés szükséges. Minden új gumiabronccsal a határok feszegetése a célunk, illetve hogy olyan gumiabroncsdizájnokkal álljunk elő, melyek kimondottan úgy készültek, hogy a képességeik és a megjelenés terén is kedvező hatással legyenek a járművekre. Minden új termékkel új mércét állítunk fel a jövő gumiabroncs-technológiája számára. 

 

Tervezői gondolkodás

 

Teljesítményelőny

A világ folyamatosan változik, és vele együtt változik a közlekedésünk módja is. Célunk, hogy a jövő nagy teljesítményű gumiabroncs-technológiájával alkalmazkodjunk napjaink mobilitási igényeihez. Arra összpontosítunk, hogy termékeink segítségével Ön és a járműve is teljes mértékben megtapasztalhassa a vezetés élményét, legyen szó kerékpározásról, mindennapi vezetéséről vagy mezőgazdasági műveletekről.

 

Teljesítményelőny