A múlt öröksége

 

A világ egyik legrégebbi gumiabroncs-márkájaként több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezünk a gumiabroncs-innováció területén. Gazdag európai örökségünk elmeséli múltunk történetét és inspirálja a jövőnket.

A 110 éves múltunk arra késztet bennünket, hogy vezető szerepet töltsünk be az első osztályú gumiabroncsok tervezésében és gyártásában, miközben újabb innovációkat fejlesztünk ki a tökéletes vezetési élmény érdekében. 1908 óta úttörő szerepet játszunk a kiemelkedő minőségű gumiabroncs-termékek terén. Az 1910-ben gyártott első kerékpárabroncsunktól a ma gyártott nagy teljesítményű gumiabroncs-technológiákig.

Idővonal
Idővonal
Idővonal
Idővonal

Jövőnk:

A Vredestein története a folyamatos átalakulásról és innovációról szól. Voltunk már világelsők, aranyérmesek, új partnerségeket kötöttünk és úttörő fejlesztéseket hajtottunk végre az abroncstechnológia terén. A 110 éves örökségünkre büszkék vagyunk, és azon dolgozunk, hogy ne csak fenntartsuk az örökségünket, hanem minden évben tovább bővítsük.

A kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettségünk vezetett minket oda, ahol ma vagyunk, és ez fog minket vezetni a jövőbe vezető utunkon. Azáltal, hogy a lehetőségeket keresünk a hétköznapi dolgokban, és törekszünk a fejlesztésekre, elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy minden egyes piacunkon kivételes vezetési élményt teremtsünk.