Teljesítményelőny

 

A határ az a hely, ahol a korlátokat feszegetik, és új definíciót kap a kiválóság fogalma. Minden egyes gumiabroncsunknál ez a végső célunk, és ez jelenti innovációink hajtóerejét a minőségi vezetési élmény jövője érdekében.

A Vredestein gumiabroncs-tervezés és teljesítmény iránti elkötelezettsége vezető négyévszakos gumiabroncsgyártóvá tett minket. Ez az iparágunk Európában leggyorsabban növekvő szegmense. 1993 óta élvonalban vagyunk a négyévszakos gumiabroncsok piacán, és folyamatosan olyan gumiabroncsokat gyártunk, amelyek minden körülmények között, mind a négy évszakban kiváló teljesítményt képesek nyújtani.

Tesztgyőztesek:

A gumiabroncsaink teljesítménye minden évszak tekintetében egységesen jó eredményeket kapott a szigorú ipari tesztelés során. Annak biztosítása érdekében, hogy minden általunk gyártott termék képes legyen az általunk elvárt kiváló biztonság, irányíthatóság és kényelem biztosítására, az iparág legjobb termékeivel vetik őket össze. Számos termékünk dobogós helyezést ért el ezeken a teszteken.

Az AutoBild elismerése:

Abroncsainkat a világ legelismertebb autóipari intézményei tesztelték, köztük a német AutoBild autómagazin. A magazin a versenytársainkkal való kimerítő összevetést követően a Vredesteint a 2019-es év „Legjobb négyévszakos gumigyártója” díjjal jutalmazta. A magazin számos abroncsunkat a kategóriája élvonalába sorolta, ezzel tanúsítva a minden évszakra vonatkozó szakértelmünket.