Kifejezetten európai

 

Az 1908-ban Hollandiában alapított vállalat születését tekintve európai, színvonalát illetően nemzetközi. Gazdag európai múltunk szolgáltatja számunkra az első fejlesztéseink kiindulópontját, a jövőbeli átütő eredményeink tesztelési terepét és egy olyan helyet, amelyet mindig az otthonunknak nevezhetünk.

Európa egy olyan kontinens, amely a formatervezés és a mérnöki munka kimagasló színvonaláról ismert. Egy olyan hely, ahol az innováció a mindennapok természetes velejárója, és ahol a fejlődés üteme felülmúlhatatlan. Európai múltunk ösztönöz bennünket arra, hogy innovatív, első osztályú gumiabroncs-technológiát tervezzünk és fejlesszünk, mindig a maximumot nyújtva.

Európai formatervezés:

Európa egyet jelent a kiváló autóiparral és formatervezéssel. A földrajzi sokféleség, az időjárás kiszámíthatatlansága és az iparágban alkalmazott szabványok lehetővé teszik, hogy igazán briliáns formatervezés valósuljon meg, és mindez a mi fejlesztéseinkben is visszaköszön. Gumiabroncsainkat úgy terveztük, hogy bármilyen körülmények között és bármilyen felületen képesek legyenek megzabolázni Európa útjait, és alkalmazkodjanak azok féktelen természetéhez. Európai múltunknak köszönhetjük, hogy formás, biztonságos és tartós gumiabroncsokat tudunk gyártani, megadva a járművezetők számára azt az erőt és irányíthatóságot, amellyel teljes mértékben kiaknázhatják a vezetési képességeiket.

Olyan képességeket, amelyek nemcsak a teljesítményről, hanem a stílusról is szólnak. Vezető európai tervezőkkel, köztük az olasz autóipari formatervezővel, Giorgetto Giugiaróval és a holland autótervezővel, Niels van Roijjal kötött partnerkapcsolataink lehetővé tették számunkra, hogy esztétikailag és tartalmilag egyaránt kitűnjünk.

Európai gyártás:

Több mint egy évszázada gyártunk első osztályú gumiabroncsokat Hollandiában, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a következő évszázadban is fenntartsuk az európai termelésünket. Gumiabroncsainkat a Vredestein alapítása óta Hollandiában gyártjuk, és tevékenységünket továbbra is az 1952 óta Enschedében működő gyártóközpontunkban folytatjuk. Mindeközben 2017-ben a magyarországi Gyöngyöshalászon megnyitott üzemünkkel, történelmünk legmodernebb telephelyével bővítettük a gyártókapacitásunkat. Köszöntjük a Vredestein gumiabroncsok nagy teljesítményű, hatékony európai gyártásának új vállalatrészlegét.