Mark 8 Promo image.jpg

Vredestein abroncsok lesznek az új Golf Mark 8 eredeti felszerelései

A gyártó egyre több modelljénél részesíti előnyben a Vredestein gumiabroncsait. A Volkswagen nemrég megbízta a Vredesteint, hogy biztosítsa számukra a vállalat kínálatának három vezető termékét az új, izgalmas VW Golf Mark 8-hoz

A VREDESTEIN NÉGY ÉVSZAKOS GUMIABRONCSAI KIVÁLÓ HELYEZÉSEKET ÉRTEK EL A GUMIA-BRONCSTESZTEKEN

A vadonatúj Vredestein Quatrac Pro, az első olyan négy évszakos gumiabroncs, amelyet teljes mértékben a kiemelkedő teljesítményű szegmensnek szántak, remekül teljesített a széles körben ismert német Auto Bild magazin októberi kiadásának négy évszakos gumiabroncstesztjén.

All-season-tyres-test-Promo.jpg
All-season-test-Promo.jpg

Az év négy évszakos gyártója

Az Auto Bild német autós magazin az Év négy évszakos gyártója elismerést adta a prémium minőségű gumiabroncsokat gyártó Vredesteinnek, ezzel elismerve a négy évszakos gumiabroncsokra vonatkozó szakértelmét.

Az Apollo Vredestein OE-abroncsokkal látja el az új Volkswagen Touareget

Az Apollo Vredestein termékek minősége és teljesítménye újfent megerősítést nyert a német gépkocsigyártó – a Volkswagen – azon nemrégiben hozott döntésével, miszerint a Volkswagen Touareg járműveiket a Vredestein két, 18 hüvelykes prémium gumiabroncsával szerelik fel.

The new Volkswagen Touareg  (1).jpg
new_animatie-quatrac-5-without-button 2.png

#ROCKTHEROAD

A Vredestein célja, hogy megadja Önnek azt a szabadságot, amelyre vágyik. A Vredesteinnél olyan abroncsok fejlesztésén és gyártásán fáradozunk, amelyek minden járműből a legjobb teljesítményt hozzák ki.
A Vredestein abroncsai úgy készülnek, hogy minden esetben optimális teljesítményt és maximális felhasználói szabadságot nyújtsanak. Igyekszünk minden járművezető számára a lehető legjobb és legbiztonságosabb vezetési élményt nyújtani.