Vredestein Classic Line upgraded | Vredestein
Techno-classica-2016.jpg

A Vredestein Classic Line továbbfejlesztése

A Vredestein nem véletlenül vezető gyártó a klasszikus abroncsok szegmensében. Eljárásunk legújabb fejlesztéseinek és termékeink szilikatartalmának köszönhetően ez a pozíció csak javulni fog.

Az autókedvelők is minden bizonnyal tisztában vannak azzal, hogy az elmúlt évek során rendkívüli ütemben nőtt a klasszikus autók iránti érdeklődés. A tulajdonosok egytől egyig komoly rajongók, akik mindenből a lehető legjobbat keresik nagyra becsült járműveiknek. A Vredestein pedig széles választékot kínál. A Vredestein Grip Classic, a Vredestein Sprint Classic és a Vredestein Snow Classic együttesen azt a jelentést hordozzák, hogy szinte bármilyen klasszikus autóhoz létezik egy Vredestein gumiabroncs, akár egy Volkswagen Beetle, akár egy sebes Aston Martin DB5, akár egy tekintélyt parancsoló Bentley a szóban forgó klasszikus. A Vredestein modern technológiái minden jármű számára garantálják a nagyobb hatékonyságot, gazdaságosságot és biztonságot.

 

Nagyobb biztonság az új szilikatartalmú keveréknek köszönhetően
A futófelületben használt szilika jelentős újítás, és egyben előrelépés is a biztonság terén. Az új keverék jobb tapadást biztosít száraz és nedves környezetben is: a féktávolság rövidebb, a kezelhetőség jobb, a tapadás pedig erősebb – bármilyen körülmények között. Emellett a gördülési ellenállás és a zajszint is alacsonyabb lett. A Classic Line abroncsainak oldalfalai jellegzetes, klasszikus kialakítást kaptak, a méretválaszték pedig alkalmazkodott a piac igényeihez, külön figyelmet fordítva az európai autókra.