VREDESTEIN A LEGMAGASABB SZINTEN IS

A Vredestein abroncsokat a kerékpársport legmagasabb szintjén is használják. Terepi tesztjeink jelentős részét hivatásos sportolókkal együttműködve végezzük. Értékes észrevételeik meghatározzák cégünk termékfejlesztésének irányát.

Két közismert Vredestein abroncsokat használó csapat:

- Roompot–Nederlandse Loterij csapat (kerékpározás)

- JB Brunex Felt (hegyi kerékpározás)

Klasszikusok

A Roompot–Nederlandse Loterij csapat a Tavaszi Klasszikusok közül szinte minden versenyen részt vett, melyek során a Vredestein abroncsai egyértelműen bizonyítottak. Erre kiváló példa volt a Paris–Roubaix futam, mely „Az észak pokla” néven is ismert. A rendkívül kemény, macskaköves terep ellenére a 28 mm-es Fortezza Senso T abroncsokon egyetlen lyuk sem keletkezett!

A Roompot–Nederlandse Loterij más nagy versenyeken is részt vesz az idén. A fiatal, tehetséges holland versenyzők World Tourra való felkészítését célul kitűző csapat kiváló eredményeket ért el az évek során. Tekintve, hogy a Vredestein holland márka, a kettő ideális párosítás.

Világbajnokságok

A JB Brunex Felt MTB csapat olyan versenyzőkkel vesz részt az UCI Világbajnokságon, mint a női világbajnok Sina Frei és az egykori világbajnok Thomas Litscher. 

 

Értesüljön legfrissebb híreinkről és frissítéseinkről