02 17,2023

A Vredestein lesz az FIS Alpesisí-világkupa egyik hivatalos támogatója

 

A Vredestein prémium gumiabroncsmárka lesz a Courchevel Méribelben, Franciaországban, 2023. február 6. és 19. között megrendezésre kerülő 2023-as FIS Alpesisí-világkupa egyik hivatalos támogatója. A téli sportesemények nemzetközi naptárában kiemelt helyen szerepel az FIS Alpesisí-világkupa, amelyre lelkes rajongók milliói kíváncsiak. A Vredestein márka tulajdonosa, az Apollo Tyres azzal a céllal kötötte a szponzori megállapodást, hogy növelje a díjnyertes Vredestein téli (Wintrac és Wintrac Pro) és négy évszakos (Quatrac és Quatrac Pro) gumiabroncsok ismertségét.

„A téli sportok iránti új, jelentős mértékű elköteleződés ideális lehetőséget nyújt a Vredestein egyedülálló márka- és termékjellemzőinek bemutatására és pozitív megítélésének erősítésére” – nyilatkozott az Apollo Tyres Europe elnök-vezérigazgatója, Benoit Rivallant. „Téli és négy évszakos gumiabroncsaink több ponton is hasonlóságot mutatnak a versenyszerű síelés világával, elsősorban a kiemelkedő teljesítmény elérésének előtérbe helyezése, valamint a havas és jeges felületeken elért biztonság tekintetében.”

Vredestein | The Official Sponsor of the FIS Alpine World Ski Championship!

 

Folyamatos elismerések a téli és négy évszakos gumiabroncsok tesztjein

 

A nagy teljesítményű Vredestein Quatrac Pro gumiabroncs összesítésben az „ár-minőség kategória győztese” lett az Auto Motor und Sport tesztjén, illetve „ajánlott” besorolást kapott az ACE Lenkrad magazin szeptemberi, négy évszakos gumiabroncsokat próbára tevő tesztjén. Az AutoBild tesztelői külön kiemelték a Quatrac Pro havas körülmények között nyújtott teljesítményét, valamint „a nedves lejtőkön nyújtott stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”. A hagyományos, családi autók és SUV-k számára tervezett Quatrac a második helyet szerezte meg az AutoBild erős mezőnyt felvonultató, négy évszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tesztjén, és teljesítményét a lap „példaértékűnek” nevezte. A tesztelők úgy fogalmaztak, hogy a Quatrac egy „remek négy évszakos gumiabroncs, amely nedves és száraz útfelületeken is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és elismerésre méltóan rövid féktávokat tesz lehetővé”. A Vredestein téli gumiabroncsai szintén jól teljesítettek a közelmúltban lezajlott független teszteken. A Wintracot Németország legnagyobb, körülbelül 21 millió tagot számláló autóklubja, az ADAC az „ajánlott” kategóriába sorolta. A szervezet kiemelte a Wintrac jeges úton nyújtott teljesítményét és alacsony gördülési ellenállását. Mindeközben az Auto Motor Und Sport a nagy teljesítményű Vredestein Wintrac Pro téli gumiabroncsnak „nagyon jó” értékelést adott.

Vredestein

Értesüljön legfrissebb híreinkről és frissítéseink