Az Apollo Tyres Ltd proaktív ellenőrzésbe kezd, és gumiabroncsokat hív vissza bizonyos piacokon

Czech Republic - Statement and Q&A / Letter for Business Partners and Users

Slovakia - Statement and Q&A / Letter for Business Partners and Users

 

Az Apollo Tyres Ltd 4300 gumiabroncs proaktív visszahívását kezdeményezi, amelyeket az Európában (3540 egység), Törökországban (266 egység), az USA-ban (194 egység) és az Egyesült Arab Emírségekben (26 egység) tevékenykedő forgalmazó partnerei részére szállított ki.  A fennmaradó mennyiséget továbbra is saját raktárainkban tároljuk. A művelet 28 különböző személygépjármű-termékcsoportot foglal magában mind az Apollo Tyres, mind a Vredestein márkanév alatt.

Eljárásos minőség-ellenőrzési folyamata részeként az Apollo Tyres megállapította, hogy a magyarországi Gyöngyöshalászon működő gyártó létesítményében egyetlen gyártási hét során szennyezett gumiabroncs-anyagot használtak fel. Az érintett anyagot összesen 4300 gumiabroncs tartalmazza, azonban a vállalat elővigyázatosságból 55 000 gumiabroncsot fog ellenőrizni az adott hét során gyártott egységek közül.

A kezdeti beltéri vizsgálatok alapján a szennyezett anyag hatására az acélövek idővel elválthatnak egymástól.  A vállalatnak jelenleg nincs tudomása semmilyen, az említett gumiabroncsoknak tulajdonítható biztonsági incidensről.

Az Apollo Tyres az összes releváns piacon értesíti az illetékes hatóságokat, és jelenleg aktívan dolgozik az ellenőrzési és visszahívási folyamat részleteinek véglegesítésén, miközben lépéseket tesz a forgalmazó partnerek, a gumiabroncs-kereskedők és a végfelhasználók kényelmetlenségeinek minimalizálása érdekében. A programmal kapcsolatos további részletekről az elkövetkező napokban várható tájékoztatás.

Ezen az oldalon megtalálja a visszahívási művelethez kapcsolódó legfrissebb dokumentumot.

 

Gyakran feltett kérdések és válaszok


 

 


Üzleti partner regisztrációs űrlap

 

 


információk az ügyfelek számára


 

 


Emlékeztető az összes márkakereskedői hálózatnak